FUSTRA

Hoplaaa! Otsikko on varmaan osalle lukijoista tuttu?? Jos et ole kuullut Fustrasta voit lukea siitä täältä http://worldofshape.com/.
Fustra on Personal Training konsepti josta en osaa hirveästi kertoa vielä, mutta olen menossa huomenna aamulla koekaniiniksi eräälle ystävälle hänen loppukokeeseen koulutuksen päätteeksi!

Oon nähnyt fustraajien crossaavan armottoman hitaasti ja heiluttelevan pelkkää keppiä salilla, joten saa nähdä miten iskee tällainen metodi meikäläiseen. Avoimin mielin meen ja kerron sitten mielipiteeni koko touhusta!

Fustra-treeni on siis huomenna aamulla ysiltä ja sen jälkeen käyn pitämässä mun BODYtunnin vielä ennen Turkuun/Tukholmaan lähtöä! Jeeeebou, huomenna siis kohti stokista ja super saturdayta! :)
Tänään en oo ehtinyt treenata muuta kuin BODYSTEPin, on ollut ”hieman” hommia ennen ”reissuun” lähtöä…Oonhan mä jopa yksi ja puoli päivää poissa ;)

Katsoin äsken BiggestLoserin toka viimeisen jakson ja viimeisen katson sitten vasta sunnuntaina. Katsoin myös että maanantaina ei ala enää uutta seasonia?!? BUUU!! Mitä mä nyt teen! Tulee ihan tyhjä olo kun ei voi iltasin kattoo enää Beeällää :D


No Responses to “FUSTRA”

 1. Anna sanoo:

  Itelläni on just menossa Fustran 30 kerran paketti noin puolessavälissä (olen kirjoitellut siitä myös blogiini) :) Ei oo pelkkää crossailua ja kepin kanssa heilumista, vaan myös voimaliikkeitä :) Oon huomannut, että vatsalihakset ja ryhti ovat parantuneet ihan selvästi, ja kun Fustrassakin tosiaan voidaan räätälöidä se paketti treenaajan toiveiden mukaan, niin itelläni on painotettu siihen, että lihaserottuvuutta tulisi lisää. Pt:ni on laatinut myös saliohjelmat tuohon oheen, ja muutoksia on kyllä näkyvillä (niistäkin jotain ”todistusaineistoa” blogissani :D Kivaa Fustra-tuntia siulle, vaikka ainakin itse siitä ekasta kerrasta sain vasta ihan vain pintaraapaisun koko touhusta! :)

  • Aino sanoo:

   Heippa! Oon sun blogista jotain fustrajuttuja lukenutki silloin tällöin :)Meillä pyörii tuo fustra toisella saleista ja tiedän siitä jotain ja oon kuullut paljon hyvää, kokeileen en vaan oo itse päässyt ja jotenkin en kokenut itse että olisin halunnut mennä koulutukseen vaikka mahdollisuus olis ollut…Saa nähdä alkaako kaduttaa huomisen jälkeen :)

 2. Mira sanoo:

  Jopas on nyt tänään näkyny noita sinisiä popoja monella :D Nimittäin gymillä muun muassa näkyi attacki-tunnilla ainaki kolmella neitokaisella :P

 3. Anonymous sanoo:

  Tervetuloa tänne Tukholmaan! :) Täällä toivottavasti vielä viikonloppunakin jaksaa aurinko lämmitellä!flickan

 4. Hanna Ukkola sanoo:

  Toivottavasti pidit Fustrasta, mun ajatuksia voit käydä kurkkaamassa http://miejasie.blogspot.fi/ ja sulla on ihanan pirteä blogi, ja jaksat aktiivisesti postailla :) Pirteää syksyä!

Kommentoi