Tsekatkaa tätä…

..TUNTIMÄÄRÄÄ! 🙂 WSC Syksy 3.9 alkaen

Meidän Keskustan LL jumpat + nämä ovat siis tarjolla kaikille molempien firmojen (nais)asiakkaille. En usko että missään muualla on parempaa/suurempaa tarjontaa, vai onko?? 😉

Omat tunnit pysyy myös WSC:llä samoina kuin aikasemmin:

TI 11.00 Spinning-BODYPUMP 75
KE 11.00 BODYATTACK 45 + WSCore 30
TO 17.30 BODYSTEP

Crossfittiä tulee siis olemaan 4 kertaa viikossa. Itse pääsen ainoastaa sunnuntaisin, mikä on  tavannut olla se lepopäivä, mutta pakko ainakin päästä kokeilemaan kerran pari.

Nyt aamupalaa koneeseen ja jumppailemaan! 🙂


5 Responses to “Tsekatkaa tätä…”

  1. Hanne sanoo:

    Iik asuisinpa Vaasas!!

  2. Anonymous sanoo:

    Aino, ei liity tähän postaukseen tää mun kysymys, mutta oon mietiskelly et kun mulla on tapana yhdistää usein salitreeni (kovatehoinen, 3-jakoinen) + aerobinen (combat, step tai attack yleensä), niin milloin on kannattavinta juoda palautusjuoma? Oon nyt tehny niin et juon puolet treenien välissä ja loput sit aerobisen päätyttyä. Onkoha tää kuitenki iha huono tapa? Pitäiskö se juoda vasta molempien treenien jälkeen?

    • Aino sanoo:

      Onko sulla tavoitteena saada lisaa lihasmassaa? Sitten vetäisin koko palarin salitreenin jälkeen ja söisin vielä monipuolisesti koko treenin jälkeen. Muuten tuo fifti-fifti jako on ihan järkevä..:)

  3. Anonymous sanoo:

    Vitsi, kun tulee ikävä Vaasaan, kun katsoo tuota jumppatarjontaa! Huomasin, että Helsinkiin aukeaa ihan pian HSC, mutta ei ole sama juttu kuitenkaan. 😉 P.S. Aloittaako Jenni ohjaamaan siellä?

Kommentoi