Glada Vappen

Heippa! Oon herännyt tänään aikasin ja nyt kun on vapaata niin heti kävi mielessä että olispa ollut kiva vetää aamupäivällä joku tunti kun ei tässä oo muutakaan. Näinhän se mieli toimii :)
Ajattelin tehdä jonkun treenin, mutta en oo päättänyt vielä mitä?! Eilen juoksin pitkän lenkin ja tänään vois ehkä tehdä jotain muuta.

Joskus tämä internetmaailma on kyllä jännä paikka. Otetaan esimerkkinä että kirjoitan postaukseeni että ”Kesällä on lämmin”. Tottakai kommenttiboksiin tulee heti kommentteja että ”Hei mitä sä valehtelet täällä! Kesällä voi olla myös kylmä joinakin päivinä.” 
Eli kaikkeen mitä kirjoittaa pitäisi aina liittää kaikki mahdolliset muut puolet asiasta. Tajuatteko?!
Moni asia ei ole mustavalkoinen, asioilla on aina useita eri puolia ja monet asiat riippuu monista muista. Se tekee joskus kirjoittamisesta hyvin hankalaa, etenkin jos kirjoitetaan treenijutuista ja ruokavaliosta joista on muutenkin tuhansia erilaisia mielipiteitä ja tutkimuksia.
Itsehän tänne valitsen kirjoittaa ja on mahtavaa että jaksatte kommentoida ja pitääkin olla kriittinen kaiken suhteen mitä lukee. Joskus vaan tuntuu että täytyy varoa jokaista sanaa ja lausetta.

Mulla olisi tänään tiedossa muutamat pippalot joihin oon menossa. Toinen kaveri juhlii synttäreitä ja toinen läksiäisiä joten kumpiakaan ei oikeen voi missata. Täytyy olla aikasin liikkeellä tänään! Ihanaa kun ulkona on hyvä ilma niin on kunnon vappufiiliskin! Eilen oltiin liikenteessä koko päivä ja käytiin raippaluodossa moikkaamassa mun pikkuveljeä ja sen kavereita jotka oli kalassa.

Raippaluodon silta

Vappukorvikset

No Responses to “Glada Vappen”

  1. Anumaaria sanoo:

    Niinhän se täällä blogimaailmassa menee että jos uskaltaa omat, joskus hieman suoraviivaiset ja mutkat suoriksi oikovat (joskus olen mielipiteesi näin kokenut), mielipiteensä ilmaista, perästä kuuluu. Toki kommentit, ne kielteisetkin, kannattaa ottaa rakentavana kritiikkinä ja siitä voi oppiakin jotain. Kommentoijien olisi hyvä pitää mielessä että nämä ovat _sinun_ mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi. Sinulla on niihin oikeus.Mun mielestä parhaita blogeja ovat ne, joissa kirjoittaja käy jatkuvaa vuoropuhelua lukijoidensa kanssa eikä vain syydä uutta tekstiä kommentoimatta ja reagoimatta lukijoidensa kommentteihin. Lukijat palaavat yhä uudelleen tämänkaltaisen interaktiivisen blogin pariin.

    • Aino sanoo:

      Totta. Itsellä olis parannettavaa juuri kommentteihin vastaamisessa :) Kaikilla on oikeus mielipiteisiin ja se heille sallittakoon ;)

Kommentoi