Vastauksia :)

 1. Elina
  Mitä miksausohjelmaa käytät ohjelmien tekemiseen? =)
  Vastaus: Käytän AUDACITY nimistä ohjelmaa :)

  Anni
  mä vetäsin eilen tunnin lenkin pelkällä ohkasella pitkähihasella ! oli ihana kesäfiilis ;) osaatko sanoa mikä on parasta rasvanpolttoa ? sanotaan, että tunnin reipas kävely on tehokkaampaa kuin reipas tunnin hölkkälenkki ? en sitten tiedä, koska juokseminenhan on rankempaa :)
 2. Vastaus: Uskalsin lähteä ilman takkia, pelkällä pitkähihaisella ja hyvin pärjäsin :)

  Jos treenaa matalalla sykkeellä keho käyttää ensisijaisena energianlähteenä rasvaa, jos taas treenaa kovilla sykkeillä ensisijaisena energianlähteenä on hiilihydraatti, jälkipoltto treenin jälkeen on kuitenkin suurempi. Molemmat on siis tehokkaita tapoja ”polttaa rasvaa” ja parhaan tuloksen saamiseksi kannattaakin tehdä monipuolisesti erilaisia harjoituksia unohtamatta kuntosalitreeniä.

  Anonyymi
  Mulla ois kysymys! Haluaisin saada lihaksikkaammat ja paljon vahvemmat reidet, niin onnistuuko se ”pelkällä” oman kehon painolla (kyykyt, pyöräily, juokseminen) vai kannattaisko mun mennä salille hakemaan niihin lisää voimaa ja lihaksia? :)
 3. Vastaus: Kyllä kaikki mainitsemasi treenimuodot vahvistavat jalkoja, mutta jos haluat lihaskasvua on kuntosali kuitenkin kiistaton ykkönen :) Jos olet kovin nuori niin kovaa kuntosalitreeniä en lähtisi vielä kuitenkaan suosittelemaan.

  Anonyymi
  Joo yks kysymys tuli mieleen! Oon useasta paikkaa lukenu että ennen treeniä pitäis syödä enemmän hiilareita ja sen jälkeen proteiinia, mitä sanot tästä? treenillä mä meinaan jumppia, salia, juoksua ym.. :)
  Vastaus: Ennen treeniä kannattaa tietenkin huolehtia että on riittävästi energiaa treenata ja etenkin hiilareita kuluu treenin aikana. Treenin jälkeen pitäisi syödä sekä hiilihydraatteja että proteiineja jotta palautuminen olisi mahdollisimman optimaalista, mitä nopeammin sen parempi. :)

  Anonyymi
  Eksyin ihan sattumalta lukemaan tätä sun blogia joku aika sitten ja oon aina silloin tällöin käynyt lukemassa sun kivoja juttuja :) Sanoppa kuule mikä olis paras ”setti” tai siis missä jumpissa kannattais käydä jos haluais saada tän ”ylimääräisen kerroksen rasvaa” nopeasti pois ja lihakset näkyville? Käyn tosiaan paljon jumpissa + salilla ja lihasmassaa löytyy ihan kiitettävästi mut muutama kilo pitäis saada pois että sais ne kivasti näkyville. Ruokavaliohan on tietysti kaiken alku ja siihen oonkin tehnyt suuren muutoksen. :) Mukavaa vappua!
  Vastaus: En pysty sanoa mitään tiettyä jumppaa/treenimuotoa mikä olisi paras rasvanpolttoon. Mutta kuten olen aikasemmin vastannut niin kannattaa harrastaa erilaisia treenimuotoja parhaan tuloksen saamiseksi. Kuntosalitreeni on todella tehokas tapa muokata vartaloa joten sitä kannattaa suosia aerobisen treenin kaverina :) Hyvää vappua myös sinulle!

  Anonyymi
  Onko ladyllä SPD-SL polkimet?
  Vastaus: Nyt täytyy kyllä myöntää että ingen aning, mitkä ne on? :)

  Anonyymi
  Nyt kun tuli musiikkipostaus, niin täältä tulee yksi musiikkikysymys! Jos saisit valita TOP 5 musiikit treeniin mitkä ne olisivat? :) 

  Vastaus: Apua, mahdoton vastaus kun lempparibiisit vaihtelee kokoajan! Jos ihan pakko mainita jotain niin
  listaan muutaman ”legendaarisen” jota oon kuluttanut mun jumpissa useaan kertaan (ei järjestyksessä)

 1. Snap – Rhytm is a dancer
 2. MasterBlaster – Come Clean
 3. DJ Sammy – Heaven
 4. Alexia – Me and You
 5. Jan Wayne (cascada) – Because the night 

Anonyymi
Moi Aino! Kiitos kivasta blogista ja parhaista jumpista myös! ;) Kysyisin sellaista noista sykkeistä yms. että onko sun mielestä parempi tuijottaa kellon lukemia vai mennä sen mukaan, miltä itsellä tuntuu? Eilen esim. stepissä syke oli tosi korkealla tosi kauan ja jumpan aikana poltetut kaloritkin oli tosi vähäiset verrattuna esim. attackiin. Eli onko siitä ns. haittaa vaikka mennisikin tosi korkeilla sykkeillä tosi pitkään jumpan aikana vai onko parempi ottaa vähän löysemmin, että syke pysyy alempana? Toivottavasti sait jotain tolkkua tästä :D 

Vastaus: Kiitos :) Yleensä sykemittarit laskee niin että mitä korkeampi syke sen suurempi kulutus?? Mutta mielestäni kannattaa kuunnella omaa kroppaa ja jos jaksaa ihan hyvin eikä esim heikota niin miksi himmailla? Toinen juttu on sitten esim jos tekee tiettyä treeniä; vaikka peruskuntotreeniä, tällöin on hyvä seurata kellosta että syke pysyy oikealla alueella. Tämä siis riippuu siitä mitä treenaa. Stepissä ja attackissa syke kuitenkin on aika korkealla koko tunnin ajan nopean tempon ja kovan tehon vuoksi. 

 

No Responses to “Vastauksia :)”

 1. Anonymous sanoo:

  Niistä polimista vielä, kun vinkkasit spinningkenkiä, niin mietin vaan esim. http://www.stadium.fi/urheilu/pyora/pyoravaatteet-ja-kengat/131151/shimano-road-r-064 lukee, että käy noihin yhdistelmiin, entä miten ladyn pyöriin?

Kommentoi