Vuosi vaihtuu!

vuoden 2011 viimeinen viikko vetelee viimesiä! Maanantaina uuden vuoden lisäksi meillä alkaa uusi kevään aikataulu. Mun oma viikko-ohjelma tulee jumppien osalta näyttämään tältä:

Maanantai: Bodyattack, Spinning, Core (LL)
Tiistai: Spinning-Bodypump, Bodystep, RPV (WSC & LL)
Keskiviikko: Bodyattack, Core, TBC (WSC & LL)
Torstai: Bodystep (WSC)
Perjantai: Body, Bodycombat (LL)
Lauantai: Spinning, Body (LL)


Ei kovin paljoa muutoksia nykyiseen, torstaina ajattelin ottaa vakituisen PK-treenin aamuisin ja mahdollisesti myös maanantaisin.

Tässä vielä kokonaisuudessaan meidän uusi aikataulu :


No Responses to “Vuosi vaihtuu!”

  1. Hanne sanoo:

    Huh on sulla kyllä paljon tunteja. Mä jaksan ihmetellä tota sun tiistaita. Mulla on täl viikolla yks päivä kun on neljä ohjausta, seki tuntuu jo kamalan paljolta. Normaalisti siis ei ole. Onneksi! Ymmärtäisin jos osa ois jotain venyttelyä tai kiertoharjoitteluohjausta. Mutta taidat vaan olla niin superkuntoinen että pystyt tekemään sitä säännöllisesti. Tervettä kevättä!!

  2. Aino sanoo:

    Onhan noita tunteja aika paljon, ja harvemmin pidän mitään rauhallisia tunteja venytystä tms..:) Mutta oon tottunut näihin määriin ja ihan hyvin on mennyt tähän asti! Tervettä kevättä myös sulle :)

  3. Anonymous sanoo:

    Hei,Olen kiinnostunut spinningistä.Millaisia spinning-kenkiä on? Onko kaikissa pyörissä mahdollisuus käyttää kenkiä? Pitääkö olla erilaiset klossit vai? Käytätkö spinning-kenkiä? :) Voisitko kertoa myös millainen on sinun 30min/45min spinning-tunti? Miten tunti koostuu ja millainen on rakenne.Ps. Mitkä ovat mielestäsi parhaat spinning spurtti kappaleet?Kiitos ihanasta blogista, jaksat innostaa urheilemaan! :)

Kommentoi