Overload!

Melkoinen päivä takana. Tuntuu että meen ”vähän” ylikierroksilla edelleen.
Päivä alkoi perinteisesti maanantai palaverilla, jonka jälkeen suuntasin kotiin katsomaan BodyAttack-DVD:n kerran läpi. Lenkkarit jalkaan iPod korville ja ulos hölkkäilemaan attackin biisien tahdissa. Mulla toimii tosi hyvin niin että juoksen ja kuuntelen biisejä ja mietin samalla mitä tapahtuu! Tulin kotiin ja kertasin vielä pari juttua DVD:ltä sitten itse hommiin. Vedin koko ohjelman yksin LadyLinellä ja se meni ihan hyvin, siihen päälle Spinning+Core jonka jälkeen 15 minuutin siirtymäajalla WSC:lle vetämään toinen attack Lindan kanssa :)

Eli melko tehokas päivä takana… Nyt mun pitäis laittaa BodyPump levy pyörimään koska heti huomenna kl. 11 on pumpin vuoro.

JEBOU! Hyvää yötä =)


No Responses to “Overload!”

  1. Anonymous sanoo:

    Pitäskö vähä alkaa himmaileen?

  2. Johanna sanoo:

    Sun bodyattack tunti eilen ladyllä oli ihan mahtava olit niin energinen !(:

  3. Aino sanoo:

    Kiitos Johanna :)

Kommentoi