BOOM BOOM BOOM

Morjensta pöytään pienen hiljaiselon jälkeen!

Nyt on taas se aika kun LESMILLS vie kaiken vapaa-ajan. Vanhat ohjelmat laitetaan vaihtoon ja uudet tilalle. Mun opettelu järjestys menee tälläkertaa : BODYATTACK, BODYPUMP, BODYSTEP. Opettelen parhaillaan attackia ja oon päässyt puoleen väliin DVD:tä ja ohjelma vaikuttaa ihan hyvältä! Huomenna olisi tarkoitus pitää BODYATTACK LadyLinellä kl. 17.30 eli kaikki sinne siis!! Voi olla että pidän myös toisen kerran WSC:llä klo 20.15 Lindan seurana. Toinen vaihtoehto on pumpata Sallan kanssa uutta pumppia samaan aikaan samalla salilla!

Eilen aamutuntien jälkeen pidin loppupäivän vapaata kaikesta työhön liittyvästä. Käytiin poikaystävän kanssa elokuvissa katsomassa The Fighter. Oli ihan ok. Tänään olen harrastanut yleistä löhöilyä, leivoin porkkanakakun (uunissa juuri) ensimmäistä kertaa, joten katsotaan mitä siitä tulee.

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu. Nyt painan playta ja jatkat opettelua :)


Kommentoi