Kiireitä pukkaa…

Hellou hei!

Eilen en ehtinyt skriivailemaan koska mulla oli puuhaa oikeestaan koko päivän! Sama homma tänään. Kerron lyhykäisesti mitä olen hommaillut =) Eilen siis aerobic treenien jälkeen mentiin J & H:n kanssa infasaunomaan Ladylle, sieltä kurvattiin kauppaan ja Jennin kanssa mun luo tekemään ”ruokaa”. Tehtiin (oikeestaan minä tein) lämpösiä voileipiä ja resepti oli niinkin yksinkertainen kuin : ruispaahtiksia, ketsuppia, kevyt jauhelihaa, ananasta ja juustoa! Helppoa ja hyvää. Makoiltiin sohvalla ja rupateltiin kaikenlaista koko ilta, very nice! :)

Team Trinity – Treenit menivät hyvin ja saatiin taas hommaa eteenpäin, kiva tehdä uutta ohjelmaa ja jotenkin paljon rennompaa kun ei ole ns.”paineita” mistään. On myös mukavaa taa treenata J: ja L:n kaa kuten ennen <3 .. Meillä on ihan huikee kisabiisi, voin linkata sen tänne joskus myöhemmin, heh heh :) Vinkkinä von kertoo että se on soinut mun jumpissa "jonkun verran"…Arvauksia??

<3

Tänään olen sykkinyt heti aamusta jumppien parissa. Molemmat tunnit ihan täynnä! Näköjään muutkin tykkää treenata lauantaisin heti ”aamusta” ?!? :) Jumppien jälkeen suihku, sekä ruoka/kahvi breikki ja seuraavaksi kohti WSC:tä jossa vedin melkein kokonaan vanhoista (parhaista;)) kappaleista mixatun Body Stepin.

Steppailujen jälkeen kaasu pohjaan ja takas Ladylle hierontapenkille. Voin kertoa että oli (ja on edelleen) kuulkaa pohkeet niin jumissa että meinas taju lähtee hieronnan aikana. Hartiaseutu ei paljon pohkeita parempi..Pitäis varmaan käydä useemmin :)  Noh, selvisin jotenkuten hommasta ja hoipertelin hieronnasta taas infran lauteille palauttelemaan! Nyt oon vihdoin kotona eikä ole enää mitään pakollista tänään, eikä myöskään huomenna! Voipi olla että käyn hakemassa murun kotiin vielä yöllä jos hän ei muuta kyytiä saa…

Nyt syvennyn mun cashewpähkinä-pussiin, itseeni ja yritän relata :) MoiMoi!!!


Kommentoi