TRIPLA

No niin! Voin kertoa että nyt on jumpattu! Triplan putki meni ihan hyvin, vähän alkoi hapottaa reisiä attackin lopussa, mutta muuten no problemo! Olin myös reipas aamulla ja kävin lenkkeilemässä, juoksin kevyttä hölkkää tunnin verran.

Tänään sain pitkästä aikaa nukkua ilman herätyskelloa, mutta huomenna joudun nousta jo ennen klo 6 aamulla. Toisaalta lopetan myös työt aikasemmin heti Body tunnin jälkeen klo 12!
Varasin ajan hierojalle lauantaiksi, viime kerrasta alkaa olla jo liian kauan, etenkin pohkeet alkaa olla tosi jumissa. Voi olla ettei ole kovin nautinnollinen hieronta hetki kun tätä kroppaa yrittää ”avata” :D

Mitäs meinaatte tehdä viikonloppuna? Itse olen ”jääkiekko-leski” viikonlopun kun poikaystävä on pelireissulla aina lauantai yöhön asti. Mennään luultavasti työkavereiden kanssa leffaan lauantaina, jos mulla on vielä voimia spinningin,bodyn, body stepin ja hierojan jälkeen :D

Nyt sohva + lämpöpeitto odottelee…. Hyvää Yötä! :)


No Responses to “TRIPLA”

  1. J sanoo:

    Mä meinasin vähän juosta :)

  2. Aino sanoo:

    Niin ilmeisesti olit ajatellut juosta ”vähän”. Tsemppiä kovasti urakkaan =)

Kommentoi