Hey Hou!

Nonniin, nyt on tän vuoden viimeinen keskiviikko takana. Kiva saada pientä vaihtelua rutiineihin, koska varsinkin näin talvella (kun ulkona on säkkipimeetä jo kl 16 aikaan) on paljon raskaampaa lähteä töihin illalla. No onneksi ollaan taas lähempänä kesää ja valoisia päiviä!! Ensi maanantaista lähtien kun uudet aikataulut vaihtuu, mulla on seuraavat tunnit :

Maanantaisin : LadyLinellä : 17.30 BodyAttack, 18.45 Spinning+ CORE 75
Tiistaisin : WSC:llä 10.30 Spinning30+BodyPump60, LadyLinellä 18.40 Step&Body , 19.40 RPV
Keskiviikkoisin : LadyLinellä 11.00 TBC, WSC:llä 15.30 SpinningBodyPump60, 17.00 WSCore30
Torstaisin : Ladylinellä : 9.30 LadyMix, WSC:llä 16.30 Body, 17.30 BodyStep
Perjantaisin : LadyLinellä : 11.00 Body
Lauantaisin : LadyLinellä : 10.15 Spinning45, 11.15 Body

Ladyn tunnit säilyy lähes samana mutta WSC:llä pientä muutosta! Muuten viikon treenit ja jumpat on sujunut kevyesti. Viikonloppuna tuli lepäiltyä ja tankkailtua ja sen kyllä huomaa :) Toivottavasti säät alkaa lämpenemään edes vähäsen jotta pääsisi ulos urheilemaan, -25c on melkeen liikaa kun keuhkot jäätyy kun yrittää jotain tehdä! Kuten tiedätte niin vietän melkein kaiken ajan jumppasaleissa, joten esimerkiksi juokseminen ULKONA on ihan loistavaa vastapainoa. Tapaankin lenkkeillä paljon keväällä/kesällä/syksyllä, mutta nyt se on kyllä jäänyt kokonaan..ja juoksumatolle en jaksa raahautua koska mulle ulkona oleminen on juuri se pointti. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, toivottavasti.. :)

Asiasta toiseen.. Sain joululahjaksi OBH Nordican lämpöhuovan, ja se on ihan loistava tuote! Olen tainnut mainita että mulla on melkein aina kylmä, myös sisällä joten tämä lahja osui juuri oikeeseen. Se toimii sähköllä ja siinä on eri lämpöasteita 1-9. Mukavan pehmoista kangasta myöskin.

lämpöhuopa

..PS. Jos teillä on jotain kysymyksiä/aiheita mistä toivotte postauksia niin kertokaahan ihmeessä. Otan mielellään ideoita vastaan!

Hyvää Yötä :) -Aino-


No Responses to “Hey Hou!”

  1. Sofia sanoo:

    Mulla ois taas yks kysymys/aihevinkki: miten sä ajattelet kun suunnittelet uusia ohjelmia? Miten löydät uusia biisejä, inspiraatiota ja kuinka saat ohjelmiin vaihtelua? Jne.

Kommentoi