LASHES

Tämä aihe ei ehkä liity treenaamiseen kovinkaan paljon, mutta sain vinkin kirjoittaa ripsi-postauksen koska mulla on niistä kokemusta! Nykyään ripsien pidennykset alkaa olla tosi suosittua puuhaa, ainakin mun kaveripiirissä tosi monilla on ollut tai on ripsien pidennys. Treenaamiseenhan tämä liittyy sillä tavalla, että se helpottaa paljon urheilevan arkea, koska heti aamulla kun herää on jo ns. ”meikit naamassa” :) Itse käytän arkena muutenkin vain ripsiväriä (vedenkestävää) ja silloin kun mulla oli pidennykset oli tosi helppo kun ei tarvinnut tehdä naamalle yhtään mitään aamuisin ja treenin jälkeen putsata vain iho.

Ripset juuri laitettuna!

Laitoin ripset viime toukokuussa ja pidin niitä syyskuuhun saakka eli n. 5 kk, huolsin ripsiä suunnilleen 4 viikon välein. Ripsipidennysten hinta vaihtelee aikapaljon laittajasta riippuen, itse kävin Anastasia Beauty nimisessä liikkeessä hovioikeudenpuistikolla ja siellä maksoin muistaakseni 70 € ja huolloista n. 40-60 € / kerta. Sain jonkun alennuksen/tarjouksen kun laitoin ripset ensimmäisen kerran koska mielestäni hinta huitelee jossain 100 € tienoilla nykyään! Pituuksista löytyy myös valinnanvaraa, itselläni oli 11mm joka on aika luonnolinen mitta, pisimmät taitavat olla 15mm ja ne ovat jo melkoiset räpsyttimet :)

   
Tässä ripset ensimmäisen huollon jälkeen!

Huonot puolet mielestäni olivat se että kasvoja ei pystynyt puhdistamaan kunnollla koska ripsiä täytyy varoa hieman, sekä se kun huolto lähestyy eli ripset alkavat harventumaan, tällöin näky on mielestäni aika kaamea :) Valitettavasti pidentäminen ”tuhoaa” myös omia ripsiä, eli kun otin ne pois oli omat ripseni aika tyngät hetken, onneksi ripset kuitenkin kasvavat melko nopeasti takaisin. Näistä huonoista puolista riippumatta aion laittaa pidennykset taas ensi keväänä/kesänä!

huoltoa kaipaavat ripset!

Jos ei halua satsata kestopidennyksiin, halvemmalla pääsee ostamalla kaupasta kertakäyttö räpsyttimet, hintaa niillä on 3 € ylöspäin. Ripset kiinnitetään mukana tulevalla liimalla omien ripsien tyveen kun on laitettu meikit valmiiksi. Tapaan laittaa hieman ripsiväriä omiin ripsiin ennen liimaamista niin ne sulautuvat paremmin joukkoon!

Tässä vielä kuva kertakäyttö ripsistä (joita voi muuten käyttää ihan hyvin muutamia kertoja jos poistaa ne hellävaraisesti :) )

-Aino-


Kommentoi